Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mjölby

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mjölby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mjölby miniguide

Leiebil Mjölby
Bilutleie Mjölby

Mjölby er en liten by med 12.000 innbyggere, som ligger i Östergötlands län – midt mellom den atskillig større byen Linköping (34 km lengre øst) og innsjøen Vättern (33 km lengre vest).

I områdene rundt byen finnes det en rekke fornminner, som også er blant Mjölbys mest besøkte attraksjoner. Det gjelder bl.a. to store områder med graver fra jernalderen – Kungshöga gravfält og Solberga gravfält.  Ellers finnes det mange bevarte runesteiner fra vikingetiden innenfor en omkrets av 1 mil fra sentrum.

19 km nordvest for Mjölby – i nabobyen Vadstena – ligger en av de største turistattraksjonene i denne delen av Sverige: Vadstena Kloster. Det ble etablert i 1346 av Sveriges senere mest berømte helgen – Den heliga Birgitta. I 1386 ble det tatt i bruk som sete for den nydannede Birgittinerordenen. Hvert år arrangeres det pilgrimsreiser hit med deltakere fra mange land.

Ellers er det vakker natur rundt Mjölby – og litt nordvest for sentrum ligger friluftsområdet Skogssjöbadet – som er et svært populært utfartssted.

Nærmeste flyplass er Linköping City Airport, som ligger ca. 30 km vest for Mjölby.