Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mjölby

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mjölby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mjölby miniguide

Leiebil Mjölby

Bilutleie Mjölby

Mjölby er en liten by med 12.000 innbyggere, som ligger i Östergötlands län – midt mellom den atskillig større byen Linköping (34 km lengre øst) og innsjøen Vättern (33 km lengre vest).

I områdene rundt byen finnes det en rekke fornminner, som også er blant Mjölbys mest besøkte attraksjoner. Det gjelder bl.a. to store områder med graver fra jernalderen – Kungshöga gravfält og Solberga gravfält.  Ellers finnes det mange bevarte runesteiner fra vikingetiden innenfor en omkrets av 1 mil fra sentrum.

19 km nordvest for Mjölby – i nabobyen Vadstena – ligger en av de største turistattraksjonene i denne delen av Sverige: Vadstena Kloster. Det ble etablert i 1346 av Sveriges senere mest berømte helgen – Den heliga Birgitta. I 1386 ble det tatt i bruk som sete for den nydannede Birgittinerordenen. Hvert år arrangeres det pilgrimsreiser hit med deltakere fra mange land.

Ellers er det vakker natur rundt Mjölby – og litt nordvest for sentrum ligger friluftsområdet Skogssjöbadet – som er et svært populært utfartssted.

Nærmeste flyplass er Linköping City Airport, som ligger ca. 30 km vest for Mjölby.

Norsk bokmål