Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Umeå

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Umeå inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Umeå miniguide

Leiebil Umeå

Bilutleie Umeå – Foto: © Mikael Lindmark

Umeå er administrativt sentrum i Västerbottens län. Byen har ca. 76.000 innbyggere og ligger ca. 15 km fra kysten ved Bottenviken.  Ume älv passerer sentrum, og ved utløpet av den finner vi den lille byen Holmsund (ca. 8.000 innbygere), som fungerer som Umeås havn.

Umeå har de senere årene satset sterkt på kunst og kultur – og er av den grunn utpekt som Europeisk kulturhovedstad i 2014.  Det arrangeres en rekke store kultur-evenementer her, særlig innenfor musikk.  De viktigste er Umeå jazzfestival, Umeå folkmusikfestival, Umeå Open, Punkfestivalen, House of Metal og MADE-festivalen (Music, Art, Dance – Etcetera).

Ellers er det flere interessante museer i Umeå. De mest kjente er Bildmuseet (samtidskunst), Svenska Skidmuseet, Västerbotten Museum og Umedalen skulptur (en skulpturpark med faste installasjoner – men som også viser vekslende utstillinger).

Flyplassen Umeå City Airport ligger 4 km utenfor sentrum – og fra Holmsund går det ferje til Vaasa i Finland.

Norsk bokmål