Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Vaxjo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vaxjo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vaxjo miniguide

Leiebil Vaxjo

Bilutleie Vaxjo – Foto: © Lars Aronsson

Växjö er en by med ca. 60.000 innbyggere, som ligger sør i Sverige – i landskapet Småland. Den er administrativt sentrum i Kronobergs län. Växjö, som er omgitt av innsjøer på alle kanter, er bl.a. omtalt som ”Europas grønneste by”.

Det finnes flere interessante museer i Växjö – bl.a. Smålands Museum (Sveriges Glasmuseum), Regementsmuseet og Psykiatrihistoriska museet. Ellers er Växjö Domkyrka en betydelig attraksjon. De eldste delene er fra middelalderen, men i løpet av 1800- og 1900-tallet ble kirken kraftig ombygget. Den er kjent for sine to slanke, elegante tårn.

Av historiske minnesmerker finnes det tre slott i og rundt byen, som alle er populære besøksmål: Kronobergs slottsruin (eldste del fra 1400-tallet) – som ligger på ei øy i Helgasjön, Bergkvara slott (1470-årene) – 6 km vest for sentrum og det atskillig yngre Teleborgs slott (1800-tallet) litt sør for byen.

Den regionale flyplassen Smaland Airport ligger ca. 5 km nordvest for Växjö sentrum.

Norsk bokmål