Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vaxjo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vaxjo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vaxjo miniguide

Leiebil Vaxjo
Bilutleie Vaxjo – Foto: © Lars Aronsson

Växjö er en by med ca. 60.000 innbyggere, som ligger sør i Sverige – i landskapet Småland. Den er administrativt sentrum i Kronobergs län. Växjö, som er omgitt av innsjøer på alle kanter, er bl.a. omtalt som ”Europas grønneste by”.

Det finnes flere interessante museer i Växjö – bl.a. Smålands Museum (Sveriges Glasmuseum), Regementsmuseet og Psykiatrihistoriska museet. Ellers er Växjö Domkyrka en betydelig attraksjon. De eldste delene er fra middelalderen, men i løpet av 1800- og 1900-tallet ble kirken kraftig ombygget. Den er kjent for sine to slanke, elegante tårn.

Av historiske minnesmerker finnes det tre slott i og rundt byen, som alle er populære besøksmål: Kronobergs slottsruin (eldste del fra 1400-tallet) – som ligger på ei øy i Helgasjön, Bergkvara slott (1470-årene) – 6 km vest for sentrum og det atskillig yngre Teleborgs slott (1800-tallet) litt sør for byen.

Den regionale flyplassen Smaland Airport ligger ca. 5 km nordvest for Växjö sentrum.