Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Visby

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Visby inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Visby miniguide

Leiebil Visby

Bilutleie Visby

Visby er eneste by på øya Gotland i Østersjøen – og dermed også administrativt sentrum i Gotlands län. Byen har en lang historie, og man regner med at den ble grunnlagt allerede rundt år 900 e.Kr. Senere hadde den en sentral posisjon innenfor det tyske Hansa-forbundet. Visby har i dag ca. 22.500 innbyggere.

Det finnes en rekke historiske minnesmerker i Visby – og hele byens gamle sentrum (bl.a. med rundt 150 middelalderhus) står på UNESCOs verdensarvliste. En av attraksjonene er  Visby domkirke (S:ta Maria-kyrkan) – en katedral fra 1225. I tillegg finnes det ikke mindre enn 14 kirkeruiner fra middelalderen i og rundt byen.

Også den gamle ringmuren fra 1200-tallet (3,5 km er bevart) er en populær turistattraksjon. Ellers må Visby Museum og den vakre Botaniska Trädgården nevnes.

Det går ferjer til Visby både fra Oskarshamn og fra Nynäshamn på det svenske fastlandet – og den regionale lufthavnen Visby flygplats ligger ca. 3,5 km nord for sentrum.

Norsk bokmål