Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chiang Mai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chiang Mai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chiang Mai miniguide

Leiebil Chiang Mai
Bilutleie Chiang Mai

Chiang Mai er hovedstaden i provinsen Chiang Mai og befinner seg langt nord i Thailand. Grensen til Burma ligger ca. 200 km nord for Chiang Mai, og byen er anlagt på begge sider av elven Ping som er en bielv til Chao Phraya. Dette er den største byen i den nordlige delen av Thailand med et innbyggertall på nesten 150 000 (2008). Chiang Mai ble grunnlagt i 1296 og var en viktig handelsby i middelalderen.

Den gamle bymuren kan ennå sees i Chiang Mai, og det finnes mange historiske templer her. Wat Chiang Man er det eldste tempelet i byen og ble reist på 1200-tallet, og Wat Phrathat Doi Suthep fra 1300-tallet er en av de mest populære valfartsstedene i Thailand. I Maesa Elephant Camp utenfor byen kan man se elefanter spille fotball og male. Dokmai Garden er en nydelig botanisk hage og dyrehagen Hiangmai Zoo holder over 7000 dyr.

Chiang Mai Internasjonale Flyplass ligger omtrent 60 km øst for byen.