Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hat Yai

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hat Yai inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hat Yai miniguide

Leiebil Hat Yai
Bilutleie Hat Yai – Foto: © Rukterna

Hat Yai har en sentral beliggenhet helt sør på Malayahalvøya i Thailand. Byen er den største i provinsen Songkhla med innbyggertall på nesten 160 000 i byen (2008), noe som også gjør Hat Yai til landets fjerde største by. Dersom man regner med storbyområdet stiger tallet til rundt 800 000. Det er ca. 20 km til byen Songkhla i nordøst og omtrent 80 km til Malaysia i sør.

Hat Yai Municipal Park er en idyllisk park som ligger ca. 6 km utenfor bykjernen. Her er det en paviljong som står ute i en dam samt statuer av King Rama V og den kinesiske gudinnen Guan-yin. Wat Hat Yai Nai er en enorm statue av Buddah på 35 meter og på innsiden av denne kan man finne et museum og en suvenirbutikk. Hat Yai tilbyr mange handleområder som markeder og kjøpesentre.

Hat Yai Internasjonale Flyplass befinner seg omtrent 9 km utenfor byen og er en viktig flyplass for pilegrimer på vei til Mekka.