Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ostrava

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ostrava inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ostrava miniguide

Leiebil Ostrava
Bilutleie Ostrava

Ostrava tilhører regionen Moravia og befinner seg helt øst i Tsjekkia. Byen ligger like ved sammenløpet av elvene Oder og Ostravice. Det er bare litt mer enn 30 km til den polske grensen i øst og nesten 60 km til den slovenske grensen i sør. Ostrava er den tredje største byen i landet med et innbyggertall på nesten 340 000 (2009).

Ostrava har lenge vært kjent for kullminene og like nord for bykjernen ligger Museum of Mining. For mer informasjon om byens historie kan man besøke Ostrava Museum som befinner seg i den eldste bygningen i byen med en astronomisk klokke fra 1500-tallet. I Sea Aquarium kan man se aktiviteter som mating av de største pirajaene, og i dyreparken Ostrava City Zoo finnes det dyr som tiger, kamel, elefant og sjimpanse. Fairytale Ghost Cellar er en barneattraksjon med 11 forskjellige rom i 150 år gamle kjellere.

Leoš Janáček Airport Ostrava er en internasjonal flyplass som ligger omtrent 20 km utenfor bykjernen.