Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Djerba

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Djerba inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Djerba miniguide

Leiebil Djerba
Bilutleie Djerba

Djerba befinner seg like utenfor Tunisias sørlige østkyst. Øya ligger i Gabèsbukta som tilhører Middelhavet. Den største byen og hovedstaden er Houmt Souk hvor det bor omtrent 60 000 (2007) og som ligger på nordsiden av øya. Djerba er den største øya i Nord-Afrika med et innbyggertall på ca. 145 000 (ingen årstallsreferanse). I sagnet Odyssen sies det at skikkelsen Odyssevs besøkte Djerba, og fram til 300 e. Kr. kaltes øya Meninx.

Djerba er en av Middelhavets mest fruktbare områder, og det grønne havet og de lange strendene er med på å trekke turister. På grunn av sin lange historie finnes det mange ruiner og severdigheter på Djerba. I landsbyen Guellala har det vært pottemakerier siden romertiden og flere steder rundt om på øya er det landsbyer med kritthvite bygninger og frodige hager. I hovedstaden Houmt Souk kan man dra på markeder som selger tradisjonelle klær og tepper, smykker og keramikkprodukter.

Djerba Internasjonale Flyplass befinner seg på nordvestsiden av øya.