Leiebil Tunisia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tunisia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tunisia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tunisia miniguide

Leiebil Tunisia

Bilutleie Tunisia

Tunisia er det aller nordligste landet i Afrika. Det offisielle språket er arabisk, mens fransk har status som sekundærspråk. Tunisia, som har et innbyggertall på 10,5 millioner (2009), grenser i vest og sørvest til Algerie – og i sørøst til Libya. Landets 1300 km lange kystlinje i nord og øst ligger ved Middelhavet.

Den mest fruktbare delen av landet finner man i nærheten av kysten, og der dyrkes det bl.a. appelsiner og oliven. I sør er det derimot svært tørt – og den sørligste spissen strekker seg da også inn i verdens største ørken, Sahara.

Når det gjelder de klimatiske forholdene, har den nordlige delen av Tunisia typisk Middelhavs-klima med milde, regnfulle vintre og varme, tørre somre. I sør er det et nokså barskt ørkenklima som dominerer.  Tunisias popularitet som turistland er først og fremst knyttet til de mange flotte badestrendene langs Middelhavs-kysten. Bortimot 7 millioner besøkende kommer hit for å feriere hvert år.

Landets hovedstad, Tunis, ligger ved en vid bukt ved Middelhavet. Med sine 1,2 millioner innbyggere (nesten 4 mill. i storbyområdet) er den også den største byen i Tunisia. Rett i nærheten ligger en av landets viktigste attraksjoner – ruinene av oldtidsbyen Karthago. Andre store byer er Sfax og Ariana. Nevnes må også den noe mindre turistbyen Monastir.

De to mest trafikkerte flyplassene i Tunisia er Aéroport International de Tunis-Carthage (ved hovedstaden) og Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie på ovenstående flyplasser og de fleste populære turistdestinasjoner i Tunisia.

Norsk bokmål