Leiebil Tunisia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tunisia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tunisia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tunisia miniguide

Leiebil Tunisia
Bilutleie Tunisia

Tunisia er det aller nordligste landet i Afrika. Det offisielle språket er arabisk, mens fransk har status som sekundærspråk. Tunisia, som har et innbyggertall på 10,5 millioner (2009), grenser i vest og sørvest til Algerie – og i sørøst til Libya. Landets 1300 km lange kystlinje i nord og øst ligger ved Middelhavet.

Den mest fruktbare delen av landet finner man i nærheten av kysten, og der dyrkes det bl.a. appelsiner og oliven. I sør er det derimot svært tørt – og den sørligste spissen strekker seg da også inn i verdens største ørken, Sahara.

Når det gjelder de klimatiske forholdene, har den nordlige delen av Tunisia typisk Middelhavs-klima med milde, regnfulle vintre og varme, tørre somre. I sør er det et nokså barskt ørkenklima som dominerer.  Tunisias popularitet som turistland er først og fremst knyttet til de mange flotte badestrendene langs Middelhavs-kysten. Bortimot 7 millioner besøkende kommer hit for å feriere hvert år.

Landets hovedstad, Tunis, ligger ved en vid bukt ved Middelhavet. Med sine 1,2 millioner innbyggere (nesten 4 mill. i storbyområdet) er den også den største byen i Tunisia. Rett i nærheten ligger en av landets viktigste attraksjoner – ruinene av oldtidsbyen Karthago. Andre store byer er Sfax og Ariana. Nevnes må også den noe mindre turistbyen Monastir.

De to mest trafikkerte flyplassene i Tunisia er Aéroport International de Tunis-Carthage (ved hovedstaden) og Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba.

Leiebilguiden.no tilbyr bilutleie på ovenstående flyplasser og de fleste populære turistdestinasjoner i Tunisia.