Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Gabes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gabes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gabes miniguide

Leiebil Gabes

Bilutleie Gabes

Gabès ligger på vestkysten i den sørlige delen av Tunisia. Byen ligger ved Gabèsbukta som er en del av Middelhavet og er en av de største industribyene i landet. I 2007 ble innbyggertallet anslått til omtrent 110 000. Gabès ble anlagt av fønikerne som var en sivilisasjon som eksisterte rundt Middelhavet i år 800 f. Kr. til 664 f. Kr. Under romerne ca. 200 f. Kr. fikk byen navnet Tacape.

Gamlebyen i Gabès heter, som i flere andre afrikanske byer, Medina. Disse historiske områdene ble anlagt av arabere helt tilbake til 800 e. Kr. I Gabès er medinaen bevart slik den stort sett har vært siden dens opprinnelse med trange gater og små handelsboder. Her kan man også finne souker som er gamle markeder med alle typer varer. Zitouna-moskeen er den største moskeen i Tunisia og ligger i sentrum av gamlebyen. Denne ble bygd på 900-tallet og kan oversettes som ”moskeen av oliventreet”.

Gabès-Matmata Internasjonale Flyplass ligger ca. 1,5 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål