Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Monastir

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Monastir inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Monastir miniguide

Leiebil Monastir
Bilutleie Monastir

Monastir er en gammel by som ligger i den nordlige delen av Tunisia og er hovedstaden i provinsen Monastir. Byen befinner seg på Tunisias østkyst og grenser til Hammametbukta som tilhører Middelhavet. Innbyggertallet er anslått til å ligge på over 70 000 (2008). Monastir befinner seg omtrent 160 km fra hovedstaden Tunis, og navnet Monastir kommer av det franske og engelske ordet for kloster.

En av de mest kjent severdighetene er den vel bevarte befestningen Ribat of Harthema som ble reist av islamister rundt år 800. Befestningen ble mye brukt i Monty Python-filmen Life of Brian, og i dag huser det et museum som omhandler islamsk kunst. En annen kjent attraksjon er det vakre mausoleet som er viet til Habib Bourguiba som var landets første president. Monastir er også en populær ferieby og like utenfor byen kan man se ruinene av den gamle byen Ruspinum som ble anlagt av punerne og romerne.

Monastir-Habib Bourguiba Internasjonale Flyplass ligger ca. 4 km utenfor Monastir.