Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sfax

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sfax inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sfax miniguide

Leiebil Sfax
Bilutleie Sfax

Sfax kalles også Safaqis og ligger på østkysten av Tunisia. Byen grenser til Gabèsbukta som fører ut i Middelhavet og har en stor fiskehavn. Her eksporteres varer som olivenolje og dadler. Sfax er hovedstaden i provinsen Sfax og er den nest største byen i landet med et innbyggertall på over 270 000 (2008). Byen ble grunnlagt i 849 e. Kr. på ruinene av de gamle byene Taparura og Thaenae som tilhørte fønikerne og romerne.

Når man besøker Sfax bør man ta turen til den gamle bydelen som kalles medina. Rundt gamlebyen går en gammel bymur som er ca. 2 km lang. I medinaen ligger det souker som er markeder med alle typer tjenester. En av de mest kjent soukene er Blacksmith´s Souk som betyr smedens souk, og er populær på grunn av at deler av filmen Den engelske pasienten ble filmet her. I Arkeologisk Museum kan man se levninger fra byene Taparura og Thaenae.

Sfax-Thyna Internasjonale Flyplass ligger ca. 6 km unna.