Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sousse

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sousse inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sousse miniguide

Leiebil Sousse
Bilutleie Sousse

Sousse ligger på østkysten i den nordlige delen av Tunisia. Her grenser byen til Hammametbukta som tilhører Middelhavet og ligger ca. 110 km sørøst for hovedstaden Tunis. Byen har en viktig fiske- og eksporthavn hvor det utføres varer som olivenolje. I Sousse bor det ca. 165 000 (2008) innbyggere, og byen ble grunnlagt av fønikerne allerede rundt år 900 f. Kr og kaltes den gang Hadrumetum.

Den gamle bydelen som kalles medina er en godt bevart historisk etterlevning fra omtrent år 800 til 900 e. Kr. I 1998 ble gamlebyen oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her kan man finne flere historiske severdigheter som den store moskeen fra ca. 850 e. Kr. Medinaen er omringet av en gammel bymur, og innenfor en kasbah, som var en slags festning hvor byens leder bodde, ligger Mosaic Museum. Sousse er også kjent for sine vakre strender og feriesteder langs kysten.

Sousse betjenes av Monastir-Habib Bourguiba Internasjonale Flyplass som ligger ca. 20 km unna.