Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tabarka

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tabarka inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tabarka miniguide

Leiebil Tabarka

Bilutleie Tabarka

Tabarka ligger nordvest i Tunisia, i nærheten av grensen til Algerie. Byen befinner seg på kysten av landet og har en strandlinje som fører ut i Middelhavet. Det er omtrent 170 km til Tunis som ligger sørøst for byen, og innbyggertallet ble målt til ca. 15 000 i 2004. Tabarka er en by som er flere tusen år gammel og har beholdt navnet som ble gitt av fønikerne som regjerte langs Middelhavskysten i århundrene før Kristi fødsel.

I Tabarka har det de senere årene blitt reist feriesteder langs den vakre strandlinjen, og besøkende kan sole seg på stranden, dykke, spille golf og fiske. Noe av det Tabarka er mest kjent for, er korallfiske som har vært en aktivitet i mange hundre år. På sensommeren avholdes Coral Festival og en jazzfestival går av stabelen hvert år. Over byen troner et fort fra 1500-tallet, mens det utenfor byen ligger vel bevarte romerske bosteder.

Tabarka – 7 Novembre Internasjonale Flyplass ligger ca. 15 km utenfor byen.

Norsk bokmål