Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Adana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Adana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Adana miniguide

Leiebil Adana

Bilutleie Adana

Adana har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av Tyrkia. Byen ligger ved elven Seyhan, omtrent 30 km fra kystlinjen og Middelhavet. Adana er hovedstaden i provinsen Adana og er den femte største byen i Tyrkia med et innbyggertall på omtrent 1 500 000 (2009). Adana ble antakelig grunnlagt av hettittene i ca. 1400 f. Kr. og ble underlagt romerne i 66 f. Kr.

Det  eneste byggverket som fortsatt står fra det romerske riket, er steinbroen Taşköprü som man regner med ble bygd på 300-tallet e. Kr. Klokketårnet Büyük Saat Kulesi fra 1882 er med sine 32 meter det høyeste klokketårnet i Tyrkia, og moskeen Sabancı Merkez Camii som åpnet i 1998 er en av de største i Midt-Østen. Det ligger flere frodige parker i Adana, blant annet den botaniske hagen İnönü Botanical Garden. Adana byr også på museer som Misis Mosaic Museum og festivaler som Altın Koza International Film Festival.

Det er omtrent 3, 5 km til Adana Şakirpaşa Airport.

Norsk bokmål