Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Adana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Adana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Adana miniguide

Leiebil Adana
Bilutleie Adana

Adana har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av Tyrkia. Byen ligger ved elven Seyhan, omtrent 30 km fra kystlinjen og Middelhavet. Adana er hovedstaden i provinsen Adana og er den femte største byen i Tyrkia med et innbyggertall på omtrent 1 500 000 (2009). Adana ble antakelig grunnlagt av hettittene i ca. 1400 f. Kr. og ble underlagt romerne i 66 f. Kr.

Det  eneste byggverket som fortsatt står fra det romerske riket, er steinbroen Taşköprü som man regner med ble bygd på 300-tallet e. Kr. Klokketårnet Büyük Saat Kulesi fra 1882 er med sine 32 meter det høyeste klokketårnet i Tyrkia, og moskeen Sabancı Merkez Camii som åpnet i 1998 er en av de største i Midt-Østen. Det ligger flere frodige parker i Adana, blant annet den botaniske hagen İnönü Botanical Garden. Adana byr også på museer som Misis Mosaic Museum og festivaler som Altın Koza International Film Festival.

Det er omtrent 3, 5 km til Adana Şakirpaşa Airport.