Leiebil Tyrkia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tyrkia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tyrkia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tyrkia miniguide

Tyrkia
Bilutleie Tyrkia

Tyrkia ligger på grensen mellom Europa og Asia, og har 76,8 millioner innbyggere (2009). 97 % av landet ligger i Asia – på den store halvøya Anatolia (Lilleasia), og kun 3% av Tyrkia ligger i Europa.

Landet har kystlinje mot Middelhavet i sør, Egeerhavet i vest og Svartehavet i nord. Marmarahavet, som også ligger i nord, har forbindelse med både Svartehavet og Egeerhavet. Tyrkia grenser til landene Hellas, Bulgaria, Armenia, Aserbajdsjan, Georgia, Syria, Iran og Irak.

Tyrkias landskap består stort sett av høysletter og fjellkjeder. Høyeste punkt er Ararat, som ligger 5137 m.o.h. Landet har et variert klima. Kystområdene i sør og vest har typisk Middelhavs-klima med milde (ofte fuktige) vintre, og tørre, varme somre. Innlandet har et mer kontinentalt klima.

Hovedstaden Ankara er landets nest største by med 4,3 millioner innbyggere (2008). Ankara ligger

litt nordvest  i den sentrale delen av landet, og er et viktig økonomisk sentrum for regionen. Esenboga Internasjonale Flyplass ligger 28 km norøst for sentrum.

Istanbul er landets største by med 11,3 millioner innbyggere. Andre større byer i Tyrkia er Ízmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Konya og Antalya.

Antalya ligger ved Middelhavskysten, og har stor charter-turisme sommerstid. Også havnebyen Alanya ved Middelhavet regnes for å være en populær badeby for turister. Området kalles gjerne for «Den tyrkiske riviera».

Tyrkia har omlag 15 internasjonale flyplasser.  Ataturk Internasjonale Flyplass er landets store hovedflyplass. Den ligger 24 km vest for Istanbul sentrum.

Husk at jo tidligere du bestiller leiebil i Tyrkia, jo billigere vil det bli. Prøv søkemotoren over og bli overrasket over lave priser på leiebil i Tyrkia. De mest populære destinasjonene forbilutleie i Tyrkia er Alanya, Antalya, Bodrum og Istanbul.