Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Gaziantep

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gaziantep inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gaziantep miniguide

Leiebil Gaziantep
Bilutleie Gaziantep

Gaziantep ligger sørøst i Tyrkia og er hovedstaden i provinsen med samme navn. Det er bare omtrent 50 km til Syrias nordlige grense, og Gaziantep befinner seg i nærheten av elven Sacirsuyu som er en bielv til Eufrat. Dette er en av verdens eldste byer med en kontinuerlig bosetting og dens historie strekker seg tilbake til ca. 4000 f. Kr. Gaziantep var en strategisk viktig by under korsfarertiden på 1100-tallet.

Yesemek Open Air Museum er et utendørs skulpturmuseum og en skole som er viet til skulpturkunsten. Det er antatt at skolen eksisterte så langt tilbake som ca. 1350 f. Kr. Gaziantep Museum of Archaeology er et arkeologisk museum med antikke mosaikker. Det finnes flere markeder eller souker i Gaziantep, og de to største er Zincirli fra 1700-tallet og Kimikli fra 1800-tallet. Gaziantep Zoo er en av de største dyrehagene i landet og byr på fugler, forskjellige dyrearter og et akvarium.

Gaziantep Oğuzeli Internasjonale Flyplass ligger ca. 20 km utenfor bykjernen.