Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Samsun

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Samsun inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Samsun miniguide

Leiebil Samsun
Bilutleie Samsun – Foto: © Kurt Kulac

Samsun har en sentral beliggenhet på nordkysten av Tyrkia og grenser til Svartehavet. Byen er hovedstaden i provinsen Samsun og ligger omtrent 400 km fra hovedstaden Ankara i sørvest. Havnen i Samsun er den viktigste havnen langs Svartehavskysten og det eksporteres tekstiler og tobakk. Antall innbyggere i byen ble anslått til nesten 400 000 i 2008. Byen ble grunnlagt med navnet Amisus i det 6. århundret f. Kr.

Byen ble nesten fullstendig ødelagt på 1400-tallet, så selv om Samsun er en gammel by, er det få historiske bygninger igjen. En av de som fortsatt står, er moskeen Pazar som er den eldste bygninen i byen og ble reist på 1200-tallet. Dersom man er interessert i områdets historie kan man ta turen til det arkeologiske museet. Et annen museum som er verdt et besøk er Atatürk Museum som er viet til den tyrkiske republikkens grunnlegger Mustafa Kemal Atatürk.

Samsun-Carsamba Airport tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger og ligger ca. 23 km utenfor byen.