Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trabzon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trabzon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trabzon miniguide

Leiebil Trabzon
Bilutleie Trabzon

Trabzon er en by som befinner seg på Tyrkias nordkyst i den østlige delen av landet. Byen grenser til Svartehavet og er hovedstaden i provinsen Trabzon. Fra havnen eksportseres det varer som mat og tobakk, og i nærheten finnes kobber og stål. Trabzon ble grunnlagt allerede i det 7. århundret f. Kr. av greske kolonister, og i dag bor det omtrent 230 000 innbyggere i byen (2009).

Trabzon har beholdt mye av middelalderpreget og det finnes mange historiske bygninger både fra middelalderen og de tidligere tidene. Sumela Monastery er et kloster fra 300-tallet som er reist på en klippe i en fjellvegg ca. 300 meter over en landsby i provinsen. En av de mest kjente attraksjonene i Trabzon er Hagia Sophia som tidligere var en kirke som ble bygd på 1200-tallet og huser i dag et museum med fresker. I Trabzon Museum kan man lære mer om områdets historie og arv.

Trabzon Airport befinner seg ca. 6 km øst for byen.