Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Trabzon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trabzon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trabzon miniguide

Leiebil Trabzon

Bilutleie Trabzon

Trabzon er en by som befinner seg på Tyrkias nordkyst i den østlige delen av landet. Byen grenser til Svartehavet og er hovedstaden i provinsen Trabzon. Fra havnen eksportseres det varer som mat og tobakk, og i nærheten finnes kobber og stål. Trabzon ble grunnlagt allerede i det 7. århundret f. Kr. av greske kolonister, og i dag bor det omtrent 230 000 innbyggere i byen (2009).

Trabzon har beholdt mye av middelalderpreget og det finnes mange historiske bygninger både fra middelalderen og de tidligere tidene. Sumela Monastery er et kloster fra 300-tallet som er reist på en klippe i en fjellvegg ca. 300 meter over en landsby i provinsen. En av de mest kjente attraksjonene i Trabzon er Hagia Sophia som tidligere var en kirke som ble bygd på 1200-tallet og huser i dag et museum med fresker. I Trabzon Museum kan man lære mer om områdets historie og arv.

Trabzon Airport befinner seg ca. 6 km øst for byen.

Norsk bokmål