Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Amberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amberg miniguide

Leiebil Amberg
Bilutleie Amberg

Amberg ligger i den sør-tyske delstaten Bayern i Tyskland – nærmere bestemt i regionen Oberpfalz. Byen har ca. 45.000 innbyggere, og er første gang nevnt i skriftlige kilder i året 1034.

Den gamle bykjernen i Amberg regnes for å være blant de best bevarte middelalderkvartalene i Europa. Den er omgitt av en ringmur med flere tårn – populært kalt Ei (egg), etter formen.

Her er det en rekke imponerende kirker og andre byggverk. Blant de fremste enkelt-attraksjonene er den overbygde broen Stadtbrille – som opprinnelig var en del av byens middelalder-befestning. Ellers må Neues Schloss nevnes – et slott som opprinnelig ble oppført på 1400-tallet og renovert i 1603.

Andre populære severdigheter i Amberg er Eh’häusl (”Det lille bryllupshuset”), bygget i 1728 og i dag karakteriseert som verdens minste hotell (kun 2 m bredt) – samt fransiskanerklosteret Mariahilfberg, som ligger på en høyde nær sentrum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nürnberg Flyplass, ca 56 km vest for Amberg.