Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Amberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amberg miniguide

Leiebil Amberg

Bilutleie Amberg

Amberg ligger i den sør-tyske delstaten Bayern i Tyskland – nærmere bestemt i regionen Oberpfalz. Byen har ca. 45.000 innbyggere, og er første gang nevnt i skriftlige kilder i året 1034.

Den gamle bykjernen i Amberg regnes for å være blant de best bevarte middelalderkvartalene i Europa. Den er omgitt av en ringmur med flere tårn – populært kalt Ei (egg), etter formen.

Her er det en rekke imponerende kirker og andre byggverk. Blant de fremste enkelt-attraksjonene er den overbygde broen Stadtbrille – som opprinnelig var en del av byens middelalder-befestning. Ellers må Neues Schloss nevnes – et slott som opprinnelig ble oppført på 1400-tallet og renovert i 1603.

Andre populære severdigheter i Amberg er Eh’häusl (”Det lille bryllupshuset”), bygget i 1728 og i dag karakteriseert som verdens minste hotell (kun 2 m bredt) – samt fransiskanerklosteret Mariahilfberg, som ligger på en høyde nær sentrum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nürnberg Flyplass, ca 56 km vest for Amberg.

Norsk bokmål