Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bielefeld

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bielefeld inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bielefeld miniguide

Leiebil Bielefeld
Bilutleie Bielefeld

Bielefeld, som har rundt 325.000 innbyggere, ligger i den nordvestlige delen av Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ble grunnlagt tidlig på 1200-tallet i det store skogsområdet som kalles Teutoburger Wald.

Siden mye av den sentrale bykjernen ble ødelagt under 2. verdenskrig, er det få bevarte historiske bygninger i Bielefeld. Noen flotte middelalderkirker er riktignok intakte – bl.a. Nicolaikirche og Mariakirche, begge fra 1200-tallet.

Ellers er byborgen Sparrenburg, som ligger litt utenfor sentrum, Bielefelds mest kjente attraksjon. Den ble oppført ca. 1240, og den flotte parken rundt borgen er også et populært besøksmål.

Bielefeld er kjent for flere spesielle og godt besøkte festivaler og markeder. Viktigst er Sparrenburgfest som med sitt middelaldermarked blir arrangert i juli – og i september er det et eget vinmarked i byen. Dessuten må det egenartede linvevermarkedet nevnes. Det går av stabelen hvert år i mai.

Nærmeste internasjonale flypøass er Paderborn/Lippstadt Flyplass, som ligger ca 45 km sørvest for Bielefeld.