Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nürnberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nürnberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nürnberg miniguide

Leiebil Nürnberg

Bilutleie Nürnberg

Nürnberg ligger i den sørlige delen av Tyskland – i regionen Mittelfranken, som er en del av Bayern. Byen ble grunnlagt allerede på 1000-tallet – og har i dag i overkant av 500.000 innbyggere (2008).

De fleste forbinder nok Nürnberg først og fremst med de såkalte ”Nürnberg-prosessene” – dvs. rettsoppgjøret med de gjenlevende lederne av det tyske nazi-regimet etter 2. verdenskrig. At dette oppgjøret ble holdt nettopp her, skyldtes at Hitler i løpet av krigen hadde gjort Nürnberg til et viktig administrativt senter.

Selv om byen ble kraftig bombardert av amerikanerne i sluttfasen av 2. verdenskrig, er det flere bemerkelsesverdige historiske attraksjoner i Nürnberg. Blant disse finner vi den store middelalderfestningen Nürnberger Burg og det gamle sykehuset Heilig-Geist-Spital (som har sin opprinnelse på 1300-tallet). Også flere kirker må regnes med til severdighetene – bl.a. den gotiske St. Lorenz-Kirche fra slutten av 1200-tallet.

Nürnberg har også en berømt zoologisk hage – Tiergarten Nürnberg. Den ble etablert i 1912, men man vet at det allerede i middelalderen fantes en dyrehage her.

Den internasjonale lufthavnen Nürnberg Flyplass ligger 5 km nord for sentrum.

Norsk bokmål