Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nürnberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nürnberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nürnberg miniguide

Leiebil Nürnberg
Bilutleie Nürnberg

Nürnberg ligger i den sørlige delen av Tyskland – i regionen Mittelfranken, som er en del av Bayern. Byen ble grunnlagt allerede på 1000-tallet – og har i dag i overkant av 500.000 innbyggere (2008).

De fleste forbinder nok Nürnberg først og fremst med de såkalte ”Nürnberg-prosessene” – dvs. rettsoppgjøret med de gjenlevende lederne av det tyske nazi-regimet etter 2. verdenskrig. At dette oppgjøret ble holdt nettopp her, skyldtes at Hitler i løpet av krigen hadde gjort Nürnberg til et viktig administrativt senter.

Selv om byen ble kraftig bombardert av amerikanerne i sluttfasen av 2. verdenskrig, er det flere bemerkelsesverdige historiske attraksjoner i Nürnberg. Blant disse finner vi den store middelalderfestningen Nürnberger Burg og det gamle sykehuset Heilig-Geist-Spital (som har sin opprinnelse på 1300-tallet). Også flere kirker må regnes med til severdighetene – bl.a. den gotiske St. Lorenz-Kirche fra slutten av 1200-tallet.

Nürnberg har også en berømt zoologisk hage – Tiergarten Nürnberg. Den ble etablert i 1912, men man vet at det allerede i middelalderen fantes en dyrehage her.

Den internasjonale lufthavnen Nürnberg Flyplass ligger 5 km nord for sentrum.