Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Braunschweig

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Braunschweig inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Braunschweig miniguide

Leiebil Braunschweig
Bilutleie Braunschweig

Braunschweig ligger i den nordlige delen av det sentrale Tyskland, nærmere bestemt nordvest i delstaten Niedersachsen. Byen ligger ved elva Oker, og har 246.000 innbyggere (2007).

Braunschweig har mange severdigheter fra middelalderen, og i Gamlebyen ligger Altstadtmarkt (Gamlebyens torg) med Martini-kirken, som ble oppført i perioden 1200 – 1400-tallet. Ved torget ligger også Altstadthaus – Det gamle Rådhuset, der besøkende har adgang til det 61 meter høye tårnet. Fra toppen har man flott utsikt over byen.

Andre severdigheter i byen er bl.a.  monumentet Braunschweig-løven, som er byens symbol, St. Andreas-kirken fra 1200-tallet, St. Blasii-kirken fra 1100-tallet, Herzog Anton Ulrich Museum – med sine kunstsamlinger fra antikken til moderne tid, samt Branschweig Museum – et regionalt historisk museum som også inneholder det eldste jødiske museet i verden.

Også Dankwarderode-borgen er en flott turistattraksjon, samt det naturhistoriske museum.

Nærmeste flyplass er Hannover Flyplass, som ligger 71 km vest for Braunschweig.