Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bremerhaven

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bremerhaven inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bremerhaven miniguide

Leiebil Bremerhaven

Bilutleie Bremerhaven

Havnebyen Bremerhaven (114.500 innbyggere i 2009) ligger i vestre del av Nord-Tyskland – der elva Weser munner ut i Nordsjøen – og tilhører delstaten Bremen. Bremerhaven har Tysklands største fiskerihavn, med et moderne havneanlegg.

Et av byens mest kjente landemerker er Simon-Loschen Fyr – et fyrtårn fra 1853. Andre severdigheter i Bremerhaven er bl.a. Skipsfartsmuseet, «Klimahus Bremerhaven»- der man kan lære mer om klima, vær og vind via interaktive utstillinger samt «Modellbyen» – en detaljert kopi av Bremerhaven i miniatyr.

Speckenbütteler Park er også en stor turistattraksjon i Bremerhaven – som ligger i landlige omgivelser. Stedet er et flott rekreasjonsområde, og hagene i parken har ulike temaer – bl.a. en  duft-  og meditasjonshage. De kunstinteresserte bør besøke «Kunsthalle» – med bl.a. utstilling av malerier fra 1800-tallet og samtidskunst.

Byen har flere attraksjoner for hele familien, bl.a. Sea Zoo – dyrepark og akvarium der besøkende kan se pingviner, isbjørner, polarrev, seler m.m.

Nærmeste flyplass er Bremen Flyplass, som ligger 71 km sør for Bremerhaven.

Norsk bokmål