Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bremerhaven

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bremerhaven inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bremerhaven miniguide

Leiebil Bremerhaven
Bilutleie Bremerhaven

Havnebyen Bremerhaven (114.500 innbyggere i 2009) ligger i vestre del av Nord-Tyskland – der elva Weser munner ut i Nordsjøen – og tilhører delstaten Bremen. Bremerhaven har Tysklands største fiskerihavn, med et moderne havneanlegg.

Et av byens mest kjente landemerker er Simon-Loschen Fyr – et fyrtårn fra 1853. Andre severdigheter i Bremerhaven er bl.a. Skipsfartsmuseet, «Klimahus Bremerhaven»- der man kan lære mer om klima, vær og vind via interaktive utstillinger samt «Modellbyen» – en detaljert kopi av Bremerhaven i miniatyr.

Speckenbütteler Park er også en stor turistattraksjon i Bremerhaven – som ligger i landlige omgivelser. Stedet er et flott rekreasjonsområde, og hagene i parken har ulike temaer – bl.a. en  duft-  og meditasjonshage. De kunstinteresserte bør besøke «Kunsthalle» – med bl.a. utstilling av malerier fra 1800-tallet og samtidskunst.

Byen har flere attraksjoner for hele familien, bl.a. Sea Zoo – dyrepark og akvarium der besøkende kan se pingviner, isbjørner, polarrev, seler m.m.

Nærmeste flyplass er Bremen Flyplass, som ligger 71 km sør for Bremerhaven.