Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Coburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Coburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Coburg miniguide

Leiebil Coburg

Bilutleie Coburg – Foto: © Störfix

Coburg ligger ved elva Itz i Tysklands sørligste delstat, Bayern – og har omlag 42.000 innbyggere. Coburg fikk bystatus i 1331, og byen har mange bevarte bygninger i renessansestil fra 1500- og 1600-tallet.

På en høyde i byen ligger et av landets største og vakreste slott – Veste Coburg. Det ble oppført i 1225, og er bl.a. kjent som Martin Luthers oppholdssted i 1530.  Ved Schlossplatz i hjertet av byen ligger et annet, noe yngre, slott – Schloss Ehrenburg (oppført 1543). Her ligger også en annen av byens aller vakreste bygninger – Landestheater Coburg.  Mellom Schlossplatz og Veste Coburg finner man et stort, «engelsk» parkanlegg.

Ellers er det også en rekke andre severdigheter i Coburg – både historiske og moderne. Blant de sistnevnte må Aquaria nevnes spesielt. Det er et stort rekreasjonssenter som inneholder både innendørs og utendørs svømmebasseng, vannsklie, wellness spa-basseng og bølgebasseng.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nürnberg Flyplass, som ligger 106 km sør for Coburg.

Norsk bokmål