Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Coburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Coburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Coburg miniguide

Leiebil Coburg
Bilutleie Coburg – Foto: © Störfix

Coburg ligger ved elva Itz i Tysklands sørligste delstat, Bayern – og har omlag 42.000 innbyggere. Coburg fikk bystatus i 1331, og byen har mange bevarte bygninger i renessansestil fra 1500- og 1600-tallet.

På en høyde i byen ligger et av landets største og vakreste slott – Veste Coburg. Det ble oppført i 1225, og er bl.a. kjent som Martin Luthers oppholdssted i 1530.  Ved Schlossplatz i hjertet av byen ligger et annet, noe yngre, slott – Schloss Ehrenburg (oppført 1543). Her ligger også en annen av byens aller vakreste bygninger – Landestheater Coburg.  Mellom Schlossplatz og Veste Coburg finner man et stort, «engelsk» parkanlegg.

Ellers er det også en rekke andre severdigheter i Coburg – både historiske og moderne. Blant de sistnevnte må Aquaria nevnes spesielt. Det er et stort rekreasjonssenter som inneholder både innendørs og utendørs svømmebasseng, vannsklie, wellness spa-basseng og bølgebasseng.

Nærmeste internasjonale flyplass er Nürnberg Flyplass, som ligger 106 km sør for Coburg.