Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cuxhaven

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cuxhaven inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cuxhaven miniguide

Leiebil Cuxhaven

Bilutleie Cuxhaven

Havnebyen Cuxhaven ligger nordvest i Tyskland, og tilhører delstaten Niedersachsen. Byen har omlag 51.000 innbyggere (2008), og ligger der elva Elbe munner ut i Nordsjøen. Turisme og fiskerinæringen er byens viktigste inntektskilde.

Cuxhaven er kjent for å være en hyggelig bade- og ferieby sommerstid med lange sandstrender og gode muligheter for vannsportsaktiviteter. Noen få km utenfor byen ligger øya Neuwerk, og når det er lavvann kan man spasere over til øya. En populær severdighet på Neuwerk er fyrtårnet fra 1369.

En annen turistattraksjon i Cuxhaven er Schloss Ritzebüttel – et slott fra 1300-tallet som er åpent for publikum, og er omgitt av vakre hager.

Andre severdigheter i byen: Fiskemuseet, Fort Kugelbake – et historisk marinefort fra slutten av 1800-tallet, Skipsmuseet – med bl.a. skipsmodeller og maritime malerier, Bymuseet med lokalhistoriske utstillinger samt det gamle vanntårnet fra 1897.

Nærmeste flyplass er Bremen Flyplass, som ligger 104 km sør for Cuxhaven.

Norsk bokmål