Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Eisenach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Eisenach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Eisenach miniguide

Leiebil Eisenach
Bilutleie Eisenach

Eisenach, som har ca. 44.000 innbyggere, ligger midt i Tyskland – i delstaten Thüringen. Byen har vokst fram rundt borgen Wartburg, som ifølge tradisjonen ble grunnlagt i år 1067 – og som fremdeles er Eisenachs viktigste attraksjon.

Eisenach er ellers knyttet til to av tysk og europeisk histories mest berømte personligheter: Martin Luther (som hadde deler av sin oppvekst her) og Johan Sebastian Bach (som ble født her). Begge har fått museer i byen oppkalt etter seg. Luther Haus er et bindingsverkshus fra 1400-tallet, der den berømte reformatoren bodde i flere år mens han gikk på skole – mens Bach Haus er en 600 år gammel bygning som ligger rett i nærheten av komponistens barndomshjem.

Det må også nevnes at det er en rekke arkitektoniske severdigheter i Eisenach – bl.a. det gamle rådhuset fra 1596 og Kreuznacher Haus (1539). Dessuten har byen en praktfull botanisk hage – Kartausgarten – som opprinnelig ble anlagt som klosterhage på 1300-tallet.

Nærmeste større flyplass er Erfurt Flyplass, 60 km øst for Eisenach.