Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Eisenach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Eisenach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Eisenach miniguide

Leiebil Eisenach

Bilutleie Eisenach

Eisenach, som har ca. 44.000 innbyggere, ligger midt i Tyskland – i delstaten Thüringen. Byen har vokst fram rundt borgen Wartburg, som ifølge tradisjonen ble grunnlagt i år 1067 – og som fremdeles er Eisenachs viktigste attraksjon.

Eisenach er ellers knyttet til to av tysk og europeisk histories mest berømte personligheter: Martin Luther (som hadde deler av sin oppvekst her) og Johan Sebastian Bach (som ble født her). Begge har fått museer i byen oppkalt etter seg. Luther Haus er et bindingsverkshus fra 1400-tallet, der den berømte reformatoren bodde i flere år mens han gikk på skole – mens Bach Haus er en 600 år gammel bygning som ligger rett i nærheten av komponistens barndomshjem.

Det må også nevnes at det er en rekke arkitektoniske severdigheter i Eisenach – bl.a. det gamle rådhuset fra 1596 og Kreuznacher Haus (1539). Dessuten har byen en praktfull botanisk hage – Kartausgarten – som opprinnelig ble anlagt som klosterhage på 1300-tallet.

Nærmeste større flyplass er Erfurt Flyplass, 60 km øst for Eisenach.

Norsk bokmål