Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Emden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Emden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Emden miniguide

Leiebil Emden
Bilutleie Emden

Emden er en havneby med ca. 52.000 innbyggere, som ligger der elva Ems har sitt utløp i Nordsjøen. Geografisk tilhører byen regionen Ostfriesland, i delstaten Niedersachsen.

Byen kan føre sin historie helt tilbake til 700-tallet – og siden slutten av 1800-tallet, da Dortmund-Ems-kanalen ble åpnet, har Emden vært den sentrale utskipningshavnen for industribedriftene i Ruhr-området. Det er få historiske bygninger å se i Emden, noe som skyldes at det meste av byen ble ødelagt under 2. verdenskrig. Gjenoppbyggingen holdt på helt til slutten av 1960-årene.

Emdens mest kjente attraksjon er den store, moderne Kunsthalle.  Et annet kulturbygg som vekker interesse hos mange, er konserthuset Nordseehalle. Ellers må byens gamle hovedkirke – Die Grosse Kirche – nevnes. Den ble offer for de alliertes bombing av Tyskland i sluttfasen av 2. verdenskrig, men ble delvis gjenoppbygget. Den har imidlertid ikke hatt funksjon som kirke i etterkrigstiden. I dag huser den et av Tysklands største teologiske biblioteker – Johannes-a-Lasco Bibliothek. Også Emdens monumentale rådhus hører med til severdighetene. Det ble opprinnelig bygget i 1575 – men ble åpnet på nytt i 1962 etter omfattende gjenoppbygging/restaurering.

Den regionale flyplassen Emden Flyplass ligger 5 km nordøst for sentrum.