Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Emden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Emden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Emden miniguide

Leiebil Emden

Bilutleie Emden

Emden er en havneby med ca. 52.000 innbyggere, som ligger der elva Ems har sitt utløp i Nordsjøen. Geografisk tilhører byen regionen Ostfriesland, i delstaten Niedersachsen.

Byen kan føre sin historie helt tilbake til 700-tallet – og siden slutten av 1800-tallet, da Dortmund-Ems-kanalen ble åpnet, har Emden vært den sentrale utskipningshavnen for industribedriftene i Ruhr-området. Det er få historiske bygninger å se i Emden, noe som skyldes at det meste av byen ble ødelagt under 2. verdenskrig. Gjenoppbyggingen holdt på helt til slutten av 1960-årene.

Emdens mest kjente attraksjon er den store, moderne Kunsthalle.  Et annet kulturbygg som vekker interesse hos mange, er konserthuset Nordseehalle. Ellers må byens gamle hovedkirke – Die Grosse Kirche – nevnes. Den ble offer for de alliertes bombing av Tyskland i sluttfasen av 2. verdenskrig, men ble delvis gjenoppbygget. Den har imidlertid ikke hatt funksjon som kirke i etterkrigstiden. I dag huser den et av Tysklands største teologiske biblioteker – Johannes-a-Lasco Bibliothek. Også Emdens monumentale rådhus hører med til severdighetene. Det ble opprinnelig bygget i 1575 – men ble åpnet på nytt i 1962 etter omfattende gjenoppbygging/restaurering.

Den regionale flyplassen Emden Flyplass ligger 5 km nordøst for sentrum.

Norsk bokmål