Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hannover Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hannover Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hannover Lufthavn miniguide

Leiebil Hannover Lufthavn
Bilutleie Hannover Lufthavn – Foto: © Albion

Hannover-Langenhagen Flyplass (HAI) ligger 11 km nord for Hannover i Tyskland. Det går både bus og tog mellom Hannover og flyplassen. Hertx, Sixt, Avis og Europcar er de bilutleiefirmaene som befinner seg på flyplassen, de ligger mellom terminal A og B.

I 2008 besøkte 5.637.965 passasjerer Hannover Lufthavn noe som gjør den til en av de 10 travleste flyplassene i Tyskland. Den betjenes av 40 ulike flyselskaper, flere av dem er charterfly. Fra Hannover kan en reise til de fleste land i Europa. Flyplassen har 4 terminaler.

Utvalget av restauranter, kafeer og barer samt butikker er godt på Hannover Lufthavn. Andre fasiliteter er internett, konferansesenter, bank, postkontor, lekeplass for barn og førstehjelp. Maritim Flyplass Hotel Hannover og the Holiday Inn Hannover Flyplass er begge å finne på flyplassområdet.