Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Heidelberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Heidelberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Heidelberg miniguide

Leiebil Heidelberg

Bilutleie Heidelberg

Heidelberg ligger i den sørvestre delen av Tyskland, og tilhører delstaten Baden-Württemberg. Byen har 145.000 innbyggere (2008), og har en vakker beliggenhet ved bredden av elva Neckar, som munner ut i Rhinen ved byen Mannheim – 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rikt kulturliv med over 20 museer og kunstgallerier – samt en skulpturpark – og er kjent for sin årlige klassiske musikkfestival «Heidelberger Frühling».

Heidelberg ble grunnlagt i 1386, og er kjent for sin idylliske gamleby – «Altstadt». Her finnes også «Alte Brücke» – en gammel steinbro fra 1786 med barokke tårnhjelmer. En av byens største turistattraksjoner er Heidelberger Slott, der den eldste delen er fra 1294. Slottet  – som også ligger i gamlebyen – har senere fått flere tilbygg i ulike stilarter, og er omgitt av en vakker park.

Andre severdigheter i Heidelberg er bl. a.  «Karlstor» (en triumfbue fra 1775), «Heidelberger Kunstverein» (med utstilling av internasjonal samtidskunst), bydelen Bergheim (som ligger vest for gamlebyen – oprinnelig en historisk landsby), Hellige Ånds Kirke fra 1300-tallet, Jesuittkirken fra 1712 – samt Heidelberg Zoo.

Nærmeste regionale flyplass er Mannheim City Flyplass, som ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.

Norsk bokmål