Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Heidelberg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Heidelberg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Heidelberg miniguide

Leiebil Heidelberg
Bilutleie Heidelberg

Heidelberg ligger i den sørvestre delen av Tyskland, og tilhører delstaten Baden-Württemberg. Byen har 145.000 innbyggere (2008), og har en vakker beliggenhet ved bredden av elva Neckar, som munner ut i Rhinen ved byen Mannheim – 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rikt kulturliv med over 20 museer og kunstgallerier – samt en skulpturpark – og er kjent for sin årlige klassiske musikkfestival «Heidelberger Frühling».

Heidelberg ble grunnlagt i 1386, og er kjent for sin idylliske gamleby – «Altstadt». Her finnes også «Alte Brücke» – en gammel steinbro fra 1786 med barokke tårnhjelmer. En av byens største turistattraksjoner er Heidelberger Slott, der den eldste delen er fra 1294. Slottet  – som også ligger i gamlebyen – har senere fått flere tilbygg i ulike stilarter, og er omgitt av en vakker park.

Andre severdigheter i Heidelberg er bl. a.  «Karlstor» (en triumfbue fra 1775), «Heidelberger Kunstverein» (med utstilling av internasjonal samtidskunst), bydelen Bergheim (som ligger vest for gamlebyen – oprinnelig en historisk landsby), Hellige Ånds Kirke fra 1300-tallet, Jesuittkirken fra 1712 – samt Heidelberg Zoo.

Nærmeste regionale flyplass er Mannheim City Flyplass, som ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.