Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Heidenheim

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Heidenheim inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Heidenheim miniguide

Leiebil Heidenheim
Bilutleie Heidenheim

Heidenheim, ved elva Brenz, er en by i i den sørtyske delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Den har omlag 49.000 innbyggere (2008), og ligger ved foten av fjellet Hellenstein – ca. 17 km sør for Aalen, og 33 km nord for Ulm.

Heidenheim fikk byrettigheter i 1335, og har flere historiske turistattraksjoner.

Den største severdigheten i Heidenheim er «Schloss Hellenstein» – ruinene av et slott fra 1500-tallet, som ligger på en høyde over byen med panoramautsikt over området. Slottet er byens landemerke og viktigste bygning, og huser i tillegg et historisk museum. Ved slottet finnes en hyggelig park, og i nærheten ligger et friluftsteater.

Andre turistattraksjoner i Heidenheim er bl.a. Michaels-kirken – opprinnelig fra 1200-tallet, men ombygd og utvidet flere ganger senere, Pauluskirken fra 1897 – samt Kunstmuseum Heidenheim – med utstilling av kunstverk fra 1900-tallet. Museet har dessuten verdens største samling av Picasso-plakater.

Nærmeste flyplass er Nürnberg Flyplass, som ligger 89 km nord for Heidenheim.