Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Herne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Herne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Herne miniguide

Leiebil Herne

Bilutleie Herne

Herne ligger i vestre del av Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen – og har omlag 170.000 innbyggere (2008). Byen ligger i det nordlige Ruhrområdet, ved elva Emscher – 15 km vest for Dortmund.

Herne var på midten av 1800-tallet en viktig gruveby, og fikk bystatus i 1897. Byen har to rådhus – begge fra begynnelsen på 1900-tallet. Den største turistattraksjonen i Herne er Schloss Strünke fra 1500- og 1600-tallet, der også det historiske museet «Emschertalmuseum» ligger. I dette området finner man dessuten byens eldste bygning – et kapell fra 1272.

En annen severdighet i Herne er «Westfälische Museum für Archäologie» –  et av de mest moderne arkeologiske museer i Europa, med utstilling av Westfalens 250.000 års historie, vist i kronologisk rekkefølge.

Byen har også et eget Opel-museum med utstilling av eldre bilmodeller, symaskiner, sykler og souvenirer.

Ellers kan Herne tilby teatre, kinoer, parker og rekreasjonsområder. «Wananas Fritidsbad» er en attraksjon for hele familien – med svømmebasseng og lekeområde for barn.

Herne er kjent for sitt årlige marked «Cranzer Kirmes» i bydelen Crange, som har eksistert siden 1400-tallet. Arrangementet varer i 10 dager, og markedet har over 4 millioner besøkende hvert år.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 33 km vest for Herne.

Norsk bokmål