Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Herne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Herne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Herne miniguide

Leiebil Herne
Bilutleie Herne

Herne ligger i vestre del av Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen – og har omlag 170.000 innbyggere (2008). Byen ligger i det nordlige Ruhrområdet, ved elva Emscher – 15 km vest for Dortmund.

Herne var på midten av 1800-tallet en viktig gruveby, og fikk bystatus i 1897. Byen har to rådhus – begge fra begynnelsen på 1900-tallet. Den største turistattraksjonen i Herne er Schloss Strünke fra 1500- og 1600-tallet, der også det historiske museet «Emschertalmuseum» ligger. I dette området finner man dessuten byens eldste bygning – et kapell fra 1272.

En annen severdighet i Herne er «Westfälische Museum für Archäologie» –  et av de mest moderne arkeologiske museer i Europa, med utstilling av Westfalens 250.000 års historie, vist i kronologisk rekkefølge.

Byen har også et eget Opel-museum med utstilling av eldre bilmodeller, symaskiner, sykler og souvenirer.

Ellers kan Herne tilby teatre, kinoer, parker og rekreasjonsområder. «Wananas Fritidsbad» er en attraksjon for hele familien – med svømmebasseng og lekeområde for barn.

Herne er kjent for sitt årlige marked «Cranzer Kirmes» i bydelen Crange, som har eksistert siden 1400-tallet. Arrangementet varer i 10 dager, og markedet har over 4 millioner besøkende hvert år.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 33 km vest for Herne.