Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Jena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jena miniguide

Leiebil Jena

Bilutleie Jena – Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena ligger i den sentrale delen av Tyskland, ved elva Saale, og har omlag 102.700 innbyggere (2008). Byen tilhører delstaten Thüringen og er kjent for sitt universitet, som ble grunnlagt i 1558.

Jena fikk byrettigheter i 1322, og sden midten av 1800-tallet har byen vært verdenskjent for sin optiske industri (Carl Zeiss). Den er dessuten et viktig jernbaneknutepunkt.

Jena har flere historiske severdigheter, bl. a. rådhuset fra 1377 i gotisk stil, «Stadtkirche» (en bykirke bygget i perioden 1438 – 1525) – samt St. Michael-kirken fra 1200-tallet.

Andre turistattraksjoner er bl.a. det 128 meter høye JenTower med Scala restaurant og observasjonsdekk – der besøkende får fantastisk panoramautsikt over byen og omegn, Planetarium, Det astronomiske observatoriet, botanisk hage, bymuseet Göhre (et lokalhistorisk museum  som også har et kunstgalleri), glassmuseum, gptisk museum – samt et litteraturmuseum, som ligger i det tidligere hjemmet til filosofen Johan Gottlieb Fichte.

Nærmeste flyplass er Erfurt Flyplass, som ligger 71 km vest for Jena.

Norsk bokmål