Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jena

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jena inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jena miniguide

Leiebil Jena
Bilutleie Jena – Foto: © Jose Manuel Segovia

Jena ligger i den sentrale delen av Tyskland, ved elva Saale, og har omlag 102.700 innbyggere (2008). Byen tilhører delstaten Thüringen og er kjent for sitt universitet, som ble grunnlagt i 1558.

Jena fikk byrettigheter i 1322, og sden midten av 1800-tallet har byen vært verdenskjent for sin optiske industri (Carl Zeiss). Den er dessuten et viktig jernbaneknutepunkt.

Jena har flere historiske severdigheter, bl. a. rådhuset fra 1377 i gotisk stil, «Stadtkirche» (en bykirke bygget i perioden 1438 – 1525) – samt St. Michael-kirken fra 1200-tallet.

Andre turistattraksjoner er bl.a. det 128 meter høye JenTower med Scala restaurant og observasjonsdekk – der besøkende får fantastisk panoramautsikt over byen og omegn, Planetarium, Det astronomiske observatoriet, botanisk hage, bymuseet Göhre (et lokalhistorisk museum  som også har et kunstgalleri), glassmuseum, gptisk museum – samt et litteraturmuseum, som ligger i det tidligere hjemmet til filosofen Johan Gottlieb Fichte.

Nærmeste flyplass er Erfurt Flyplass, som ligger 71 km vest for Jena.