Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lünen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lünen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lünen miniguide

Leiebil Lunen
Bilutleie Lünen – Foto: © N. Selisky

Den tidligere gruvebyen Lünen ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Lippe, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 88.200 innbyggere (2009), og storbyen Dortmund befinner seg kun en 20 minutters kjøretur unna.

Lünen har flere historiske severdigheter, og i gamlebyen finnes godt bevarte bindingsverkshus fra 1600-tallet. St. Georg-kirken fra 1366 ligger også i området, og er den eldste bevarte bygningen i Lünen.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. den katolske St. Maria-Kirche fra 1896, «Bergarbeiter-Wohnmuseum» (et gruvearbeidermuseum), Selimiye Moské fra 2008 (en av de største moskeene i Nordrhein-Westfalen), samt  UFO-tårnet «Luntec» – som ligger i teknologiparken, og er 37 meter høyt.

«Marine Park Lünen» er et attraktivt rekreasjonsområde i byen som ligger ved innsjøen Horstmarer. Her finnes flotte bademuligheter sommerstid med sandstrender, samt fine turstier og grøntarealer.

I området finner man også Schanshell Slott fra 1872, som huser Lünen Bymuseum. Dette er et lokalhistorisk museum med utstilling av hvordan folk levde og bodde i perioden 1830 – 1930. Utstillingen viser bl.a. «Arbeidernes stue», leketøy,  ovner, støperjern, håndarbeid m.m.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 23 km sørøst for Lünen.