Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lünen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lünen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lünen miniguide

Leiebil Lunen

Bilutleie Lünen – Foto: © N. Selisky

Den tidligere gruvebyen Lünen ligger i vestre del av Tyskland, ved elva Lippe, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 88.200 innbyggere (2009), og storbyen Dortmund befinner seg kun en 20 minutters kjøretur unna.

Lünen har flere historiske severdigheter, og i gamlebyen finnes godt bevarte bindingsverkshus fra 1600-tallet. St. Georg-kirken fra 1366 ligger også i området, og er den eldste bevarte bygningen i Lünen.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. den katolske St. Maria-Kirche fra 1896, «Bergarbeiter-Wohnmuseum» (et gruvearbeidermuseum), Selimiye Moské fra 2008 (en av de største moskeene i Nordrhein-Westfalen), samt  UFO-tårnet «Luntec» – som ligger i teknologiparken, og er 37 meter høyt.

«Marine Park Lünen» er et attraktivt rekreasjonsområde i byen som ligger ved innsjøen Horstmarer. Her finnes flotte bademuligheter sommerstid med sandstrender, samt fine turstier og grøntarealer.

I området finner man også Schanshell Slott fra 1872, som huser Lünen Bymuseum. Dette er et lokalhistorisk museum med utstilling av hvordan folk levde og bodde i perioden 1830 – 1930. Utstillingen viser bl.a. «Arbeidernes stue», leketøy,  ovner, støperjern, håndarbeid m.m.

Nærmeste flyplass er Dortmund Flyplass, som ligger 23 km sørøst for Lünen.

Norsk bokmål