Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Paderborn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Paderborn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Paderborn miniguide

Leiebil Paderborn
Bilutleie Paderborn

Paderborn ligger vest i Tyskland, ved elva Pader i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har ca. 145.000 innbyggere (2008)  – og kan føre sin historie tilbake til Karl den stores tid på slutten av 700-tallet. Paderborn har vært universitetsby siden 1614.

Blant severdighetene i Paderborn er det flere interessante museer – bl.a. verdens største datamaskinmuseum, Heinz Nixdorf MuseumsForum. Ellers har byen et spennende historisk sentrum – bl.a. med rådhuset i renessansestil fra tidlig 1600-tall. Blant de bygningene som tiltrekker seg oppmerksomhet, er også Residenzschloss Neuhaus fra 1500-tallet.

Paderborn har dessuten flere vakre kirker. Den fremste er Paderborner Dom fra 1200-tallet, men også den vakre Marktkirche (1682) er et populært besøksmål. I tillegg finnes det flere opprinnelige klostre og klosterkirker i byen – bl.a. Abdinghofkloster fra begynnelsen av 1000-tallet.

Paderborn har også ord på seg  for å være en populær utelivsby, og særlig i området Hafenviertel finnes det mange restauranter, klubber og såkalte ”Studentenkneipen”.

Flyplassen Paderborn/Lippstadt Flyplass ligger 15 km sørvest for sentrum.