Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Paderborn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Paderborn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Paderborn miniguide

Leiebil Paderborn

Bilutleie Paderborn

Paderborn ligger vest i Tyskland, ved elva Pader i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har ca. 145.000 innbyggere (2008)  – og kan føre sin historie tilbake til Karl den stores tid på slutten av 700-tallet. Paderborn har vært universitetsby siden 1614.

Blant severdighetene i Paderborn er det flere interessante museer – bl.a. verdens største datamaskinmuseum, Heinz Nixdorf MuseumsForum. Ellers har byen et spennende historisk sentrum – bl.a. med rådhuset i renessansestil fra tidlig 1600-tall. Blant de bygningene som tiltrekker seg oppmerksomhet, er også Residenzschloss Neuhaus fra 1500-tallet.

Paderborn har dessuten flere vakre kirker. Den fremste er Paderborner Dom fra 1200-tallet, men også den vakre Marktkirche (1682) er et populært besøksmål. I tillegg finnes det flere opprinnelige klostre og klosterkirker i byen – bl.a. Abdinghofkloster fra begynnelsen av 1000-tallet.

Paderborn har også ord på seg  for å være en populær utelivsby, og særlig i området Hafenviertel finnes det mange restauranter, klubber og såkalte ”Studentenkneipen”.

Flyplassen Paderborn/Lippstadt Flyplass ligger 15 km sørvest for sentrum.

Norsk bokmål