Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Regensburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Regensburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Regensburg miniguide

Leiebil Regensburg
Bilutleie Regensburg

Regensburg er administrativt sentrum i regionen Oberpfalz – i det sørøstlige hjørnet av Tyskland, nærmere bestemt der elvene Regen og Donau møtes i delstaten Bayern. Det har vært bosetning på stedet siden steinalderen, og i år 179 e.Kr. bygde romerne en større festning her. Dagens Regensburg har i overkant av 130.000 innbyggere (2008).

I 1992 ble Rhinen-Main-Donau-kanalen ferdigstilt til Regensburg, slik at byen nå ligger ved en vannvei som – i kombinasjon med Tysklands store elvesystemer – forbinder Svartehavet med Nordsjøen. Innlandsbyen Regensburg er dermed også en betydelig havneby.

Blant de fremste severdighetene i Regensburg er byens mange vakre kirkebygg. Den gotiske katedralen Regensburger Dom (oppført i siste del av 1200-tallet) er dominerende i bybildet. Det finnes ellers flere interessante kirker her – bl.a. Jakobskirche (Schottenkirche St. Jakob), en romansk basilika fra tidlig 1100-tall. Nevnes må også ruinene av Stiftkirche Obermünster fra 1010. En annen særegen severdighet er den gamle steinbroen, som ble brukt allerede av middelalderens korsfarere.

Regensburg har ellers flere store teaterhus  (bl.a. det flotte Stadttheater am Bismarckplatz) – samt en rekke museer og andre kulturinstitusjoner.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Nürnberg Flyplass, som ligger 90 km nordvest for Regensburg.