Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rheine

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rheine inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rheine miniguide

Leiebil Rheine
Bilutleie Rheine – Foto: © Tubantia

Rheine, om har ca. 77.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Ems i delstaten Nordrhein-Westfalen – helt vest i Tyskland. Byen fikk kjøpstadsrettigheter i 1327, men ble fullstendig ødelagt under 30-årskrigen på 1600-tallet.

En av Rheines hovedattraksjoner er Kloster Bentlage, som ble etablert i 1437, men fullført først 200 år senere. I dag fungerer det tidligere klosteret som museum. En severdighet av et annet slag er det gamle saltverket Saline Gottesgabe fra 1400-tallet – som også nå er museum.

Like ved det historiske torget Markplatz ligger middelalderkirken Sankt Dionysius – og på nabotomten finner vi den vel 100 år gamle St. Antonius Kirche, som har det høyeste kirketårnet i Westfalen (102 meter).

Et populært besøksmål for barnefamilier er dyreparken NaturZoo Rheine, som ble etablert i 1936. Her er det 300 forskjellige dyrearter.

Nærmeste større flyplass er Münster/Osnabrück Flyplass – ca. 25 km sørøst for Rheine.