Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rheine

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rheine inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rheine miniguide

Leiebil Rheine

Bilutleie Rheine – Foto: © Tubantia

Rheine, om har ca. 77.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Ems i delstaten Nordrhein-Westfalen – helt vest i Tyskland. Byen fikk kjøpstadsrettigheter i 1327, men ble fullstendig ødelagt under 30-årskrigen på 1600-tallet.

En av Rheines hovedattraksjoner er Kloster Bentlage, som ble etablert i 1437, men fullført først 200 år senere. I dag fungerer det tidligere klosteret som museum. En severdighet av et annet slag er det gamle saltverket Saline Gottesgabe fra 1400-tallet – som også nå er museum.

Like ved det historiske torget Markplatz ligger middelalderkirken Sankt Dionysius – og på nabotomten finner vi den vel 100 år gamle St. Antonius Kirche, som har det høyeste kirketårnet i Westfalen (102 meter).

Et populært besøksmål for barnefamilier er dyreparken NaturZoo Rheine, som ble etablert i 1936. Her er det 300 forskjellige dyrearter.

Nærmeste større flyplass er Münster/Osnabrück Flyplass – ca. 25 km sørøst for Rheine.

Norsk bokmål