Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Schweinfurt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Schweinfurt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Schweinfurt miniguide

Leiebil Schweinfurt
Bilutleie Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, som har ca. 55.000 innbyggere (2008), ligger i regionen Unterfranken i delstaten Bayern i Tyskland. Byens historie begynte på 700-tallet, og på 1200-tallet ble det oppført en mur med byporter og tårn rundt sentrum. Deler av denne muren er bevart.

Schweinfurt har vært rammet av krigsødeleggelser flere ganger gjennom historien – sist under 2. verdenskrig. Likevel har byen flere historiske attraksjoner å vise fram. Blant disse er det gamle rådhuset i gotisk stil (oppført 1570-72) en av de mest kjente. Nevnes må også flere  vakre kirkebygg – bl.a. St. Johannes Kirche (1554-62) og Heilig Geist Kirche (1806).

Byen har ellers flere interessante museer – bl.a. Museum Georg Schäfer, som har spesialisert seg på 1800-tallskunst fra tyskspråklige land.

I sentrum av Schweinfurt finnes det et større, bilfritt shoppingstrøk – Markthalle – som er svært populært både blant tilreisende og fastboende.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Nürnberg Flyplass, som ligger 120 km sørøst for Schweinfurt.