Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Schweinfurt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Schweinfurt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Schweinfurt miniguide

Leiebil Schweinfurt

Bilutleie Schweinfurt – Foto: © Dr. Volkmar Rudolf

Schweinfurt, som har ca. 55.000 innbyggere (2008), ligger i regionen Unterfranken i delstaten Bayern i Tyskland. Byens historie begynte på 700-tallet, og på 1200-tallet ble det oppført en mur med byporter og tårn rundt sentrum. Deler av denne muren er bevart.

Schweinfurt har vært rammet av krigsødeleggelser flere ganger gjennom historien – sist under 2. verdenskrig. Likevel har byen flere historiske attraksjoner å vise fram. Blant disse er det gamle rådhuset i gotisk stil (oppført 1570-72) en av de mest kjente. Nevnes må også flere  vakre kirkebygg – bl.a. St. Johannes Kirche (1554-62) og Heilig Geist Kirche (1806).

Byen har ellers flere interessante museer – bl.a. Museum Georg Schäfer, som har spesialisert seg på 1800-tallskunst fra tyskspråklige land.

I sentrum av Schweinfurt finnes det et større, bilfritt shoppingstrøk – Markthalle – som er svært populært både blant tilreisende og fastboende.

Nærmeste internasjonale lufthavn er Nürnberg Flyplass, som ligger 120 km sørøst for Schweinfurt.

Norsk bokmål