Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Suhl

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Suhl inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Suhl miniguide

Leiebil Suhl
Bilutleie Suhl – Foto: © Mazbln

Suhl ligger i delstaten Thüringen – midt i hjertet av Tyskland – og har ca. 45.000 innbyggere (2008). Byen, som fikk kjøpstadsrettigheter i 1527, var lenge først og fremst kjent for sin produksjon av våpen – i særlig grad kanoner.

En av byens severdigheter er, naturlig nok, et våpenmuseum. Det holder delvis til i den historiske bygningen Maltzhaus (oppført i 1663), delvis i et moderne bygningskompleks. Og i det store, moderne Congress Center Suhl finner man et interessant kjøretøymuseum. Her arrangeres det dessuten større teaterforestillinger og konserter.

Blant byens historiske byggverk må særlig noen av de flotte kirkene nevnes – bl.a. St. Marienkirche (ca. 1490),  Pfarrkirche St. Ulrich (1503) og Gottessackenkirche (1555). En attraksjon av en litt annen art finner man litt utenfor byen – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, som er et eksempel på en spesiell type naturvernsområde, som står under beskyttelse av UNESCO.

Ellers er Suhl kjent for to store arrangementer som går av stabelen her hver sommer: Den alternative rockefestivalen ”Last Summer Open Air” og kulturfestivalen ”Provinzschrei”.

Nærmeste større flyplass er Erfurt Flyplass, som ligger ca. 45 km nordøst for Suhl.