Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Unna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Unna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Unna miniguide

Leiebil Unna
Bilutleie Unna – Foto: © Riessdo

Unna er en by med ca. 70.000 innbyggere (2008), som ligger vest i Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen. I middelalderen hadde byen en sentral plassering ved den såkalte Hellweg – den viktigste reiseruten mellom øst og vest gjennom Tyskland.

En av byens historiske attraksjoner er Burg Unna – opprinnelig oppført på 1400-tallet, men ombygget 400 år senere. Borgen huser i dag et bymuseum (Hellwegmuseum). Ellers må den evangeliske Stadkirche, der den eldste delen er fra 1322, nevnes som en annen av severdighetene. Dessuten finnes det en rekke godt bevarte bindingsverkshus, oppført i perioden 1500-tallet til 1800-tallet, i Altstadt (det gamle sentrum). Langs østsiden av Altstadt er også deler av den gamle bymuren bevart.

En spektakulær attraksjon av nyere dato er Zentrum für Internationale Lichtkunst, som ble åpnet i 2001. Det er lokalisert i et nedlagt bryggeri, og er – som navnet forteller – et museum for lyskunst/lysdesign. Sentralt i dette anlegget er den lys-satte, 52 meter høye, tidligere bryggeri-skorsteinen. Og 10 meter under bakken er det utstillingsrom, der eksperimenter med lys og skygge skaper en mystisk, ”trolsk” stemning.

Den internasjonale lufthavnen Dortmund Flyplass ligger bare 5,5 km vest for Unna.