Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Weinheim

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Weinheim inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Weinheim miniguide

Leiebil Weinheim
Bilutleie Weinheim

Weinheim ligger nordvest i den sør-tyske delstaten Baden-Württemberg, og er en by med ca. 43.000 innbyggere (2008). Avstanden sør-/sørvestover til de større byene Heidelberg og Mannheim er rundt 10-15 km.

Weinheim kalles ofte ”Zwei-Burgen-Stadt” på grunn av de to borgene som ”overvåker” byen. Den eldste av dem, Windeck, ble oppført allerede på 1100-tallet, men sterkt ramponert i 1674. Først på 1960-tallet ble hele anlegget restaurert – og er i dag klassifisert som historisk monument. Wachenburg er mye yngre. Den ble bygget i løpet av 1900-tallets to første tiår – og huser i dag bl.a. en restaurant. Begge borgene regnes som noen av Weinhems viktigste turistattraksjoner.

Ellers er det flere severdigheter rundt det historiske torget Markplatz midt i sentrum. Her finner man bl.a. Altes Rathaus (det gamle rådhuset) fra 1557. Det har ikke lenger rådhusfunksjoner. Etter 1. verdenskrig ble de flyttet til Weinheimer Schloss like i nærheten – et imponerende byggverk som er blitt til i flere etapper i perioden fra rundt 1400 til utpå 1800-tallet. Det tilhørte tidligere fyrsten av Kurpfalz.

Av øvrige severdigheter må følgende nevnes: Bymuseet (med en verdifull arkeologisk samling), den botaniske hagen Schau- und  Sichtungsgarten Hermannshof og arboretet (skogsparken) Exotenwald.

Nærmeste større lufthavn er den City-Flyplass Mannheim, som ligger ca. 15 km sørvest for Weinheim.