Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kharkov

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kharkov inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kharkov miniguide

Leiebil Kharkov

Bilutleie Kharkov

Kharkov (Ukrainsk: Kharkiv) er landets nest største by med 1,5 millioner innbyggere (2007), og ligger nordøst i Ukraina. Byen er det administrative senter i provinsen Kharkov Oblast, samt landets viktigste industrielle og kulturelle sentrum. Videre er byen et viktig transportknutepunkt.

Kharkov ble grunnlagt i 1654, og har sin beliggenhet der elvene Kharkiv, Lopan og Udy møtes. Byen er rik på arkitektoniske landemerker og har flere interessante museer innenfor temaene historie, kunst, natur og litteratur.

I Gamlebyen ligger turistattraksjonen St. Basil – katedralen fra 1689, som er den eldste steinbygingen i Kharkov. Man finner også kirken Ozeryanskaya fra 1896 i området.

En annen stor turistattraksjon i sentrum er den 750 meter lange Svobody-plassen (Frihetsplassen) med Lenin-monumentet og Industriens hus.

Ellers kan byen tilby gode shoppingmuligheter samt hyggelige cafeer og restauranter. Kharkov har også dyrepark og Planetarium – som er attraksjoner for hele familien.

Byens flyplass – Kharkov Osnova Internasjonale Flyplass – ligger 14 km sørøst for sentrum.

Norsk bokmål