Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kharkov

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kharkov inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kharkov miniguide

Leiebil Kharkov
Bilutleie Kharkov

Kharkov (Ukrainsk: Kharkiv) er landets nest største by med 1,5 millioner innbyggere (2007), og ligger nordøst i Ukraina. Byen er det administrative senter i provinsen Kharkov Oblast, samt landets viktigste industrielle og kulturelle sentrum. Videre er byen et viktig transportknutepunkt.

Kharkov ble grunnlagt i 1654, og har sin beliggenhet der elvene Kharkiv, Lopan og Udy møtes. Byen er rik på arkitektoniske landemerker og har flere interessante museer innenfor temaene historie, kunst, natur og litteratur.

I Gamlebyen ligger turistattraksjonen St. Basil – katedralen fra 1689, som er den eldste steinbygingen i Kharkov. Man finner også kirken Ozeryanskaya fra 1896 i området.

En annen stor turistattraksjon i sentrum er den 750 meter lange Svobody-plassen (Frihetsplassen) med Lenin-monumentet og Industriens hus.

Ellers kan byen tilby gode shoppingmuligheter samt hyggelige cafeer og restauranter. Kharkov har også dyrepark og Planetarium – som er attraksjoner for hele familien.

Byens flyplass – Kharkov Osnova Internasjonale Flyplass – ligger 14 km sørøst for sentrum.