Leiebil Ukraina

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ukraina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ukraina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ukraina miniguide

Leiebil Ukraina
Bilutleie Ukraina

Ukraina ligger i Øst-Europa, og har 45,7 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Russland, Hviterussland, Polen, Slovakia, Ungarn, Romania og Moldova, og har dessuten kystlinje mot Svartehavet og Azovhavet i sør. Landskapet i Ukraina består av fruktbare sletter, stepper og høysletter. Landets eneste fjellområde ligger i vest, der høyeste fjelltopp er Hoverla (2061 m.o.h.).

Landet har stort sett et temperert klima, med minst nedbør i øst og sørøst. Det er imidlertid Middelhavsklima ved kysten av Krim-halvøya i sør.

Hovedstaden Kiev er sentralt plassert i den nordlige delen av landet – ved elven Dnepr. Kiev har 2,7 millioner innbyggere (2009) – og en rekke turistattraksjoner. Her finnes bl.a.  museer, planetarium, opera, teatre samt botanisk og zoologisk hage. Grotteklosteret som ble grunnlagt i 1015, og St. Sofia-katedralen fra 1200-tallet er blant de mest populære severdighetene i byen. Disse står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre større byer i Ukraina er Kharkov, Dnipropetrovsk, Odessa, Zaporizjzja og Lviv.

Odessa er for øvrig landets mest populære badeby.

Hovedflyplassen i Ukraina er Boryspil Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km øst for hovedstaden Kiev.

Bestill en leiebil i Ukraina til en garantert lav pris. Prisene oppgitt er sammenlignet fra flere selskap og inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.