Leiebil Ukraina

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ukraina

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ukraina inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ukraina miniguide

Leiebil Ukraina

Bilutleie Ukraina

Ukraina ligger i Øst-Europa, og har 45,7 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Russland, Hviterussland, Polen, Slovakia, Ungarn, Romania og Moldova, og har dessuten kystlinje mot Svartehavet og Azovhavet i sør. Landskapet i Ukraina består av fruktbare sletter, stepper og høysletter. Landets eneste fjellområde ligger i vest, der høyeste fjelltopp er Hoverla (2061 m.o.h.).

Landet har stort sett et temperert klima, med minst nedbør i øst og sørøst. Det er imidlertid Middelhavsklima ved kysten av Krim-halvøya i sør.

Hovedstaden Kiev er sentralt plassert i den nordlige delen av landet – ved elven Dnepr. Kiev har 2,7 millioner innbyggere (2009) – og en rekke turistattraksjoner. Her finnes bl.a.  museer, planetarium, opera, teatre samt botanisk og zoologisk hage. Grotteklosteret som ble grunnlagt i 1015, og St. Sofia-katedralen fra 1200-tallet er blant de mest populære severdighetene i byen. Disse står dessuten oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre større byer i Ukraina er Kharkov, Dnipropetrovsk, Odessa, Zaporizjzja og Lviv.

Odessa er for øvrig landets mest populære badeby.

Hovedflyplassen i Ukraina er Boryspil Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km øst for hovedstaden Kiev.

Bestill en leiebil i Ukraina til en garantert lav pris. Prisene oppgitt er sammenlignet fra flere selskap og inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Norsk bokmål