Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Gyor

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Gyor inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Gyor miniguide

Leiebil Gyor

Bilutleie Gyor

Györ ligger i nordvestre del av Ungarn, og er hovedby i distriktet Györ-Moson-Sopron. Byen har 130.000 innbyggere (2009), og kalles ofte «elvebyen» – fordi den ligger der elvene Raba, Rábaca og Donau møtes. Györ ligger også nær grensen til landene Slovakia og Østerrike.

Byen er mest kjent for sine vakre barokke bygninger, og har flere historiske kirker. Györ har også et rikt kulturliv med teater, museer og kunstutstillinger samt flere årlige festivaler.

De mest kjent turistattraksjone i Györ er: Basilikaen fra 1200-tallet, Kunstmuseet med flere avdelinger i byen, Rådhuset – en vakker bygning med flott hage fra 1500-tallet, Karmelittkirken fra 1700-tallet, det historiske museet Xantus Museum samt Bymuseet – med bl.a.greske og romerske gjenstander, skulpturer, malerier og kinesisk porselen.

En attraksjon for hele familien er Rába-Quelle Thermalbad, med kurbad, badstu og jacuzzi samt badeland med vannrutsjebaner.

Györ har et hyggelig bysentrum med mange butikker og eget blomstermarked.

Byens flyplass – Györ-Per Airport – ligger 14 km sørøst for sentrum.

Norsk bokmål