Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Miskolc

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Miskolc inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Miskolc miniguide

Leiebil Miskolc

Bilutleie Miskolc

Miskolc ligger nordøst i Ungarn og er – med ca. 180.000 innbyggere – landets tredje største by. Miskolc er dessuten administrativt sentrum i distriktet Borsod-Abaúj-Zempléu – og er kjent i historiske kilder siden 1100-tallet. Miskolc fikk bystatus i 1365.

Miskolc har en vakker bykjerne, der den eldste bygningen er de protestantiske Avasi-kirken fra 1200-tallet i gotisk stil. Også de gresk-ortodokse Treenighetskirken (fra slutten av 1700-tallet) er et besøk verdt, særlig fordi den huser et eget liturgisk museum, der det ene rommet er fylt av spennende ikon-kunst. Dessuten må den romersk-katolske barokk-kirken Mindszent Templom (også fra slutten av 1700-tallet nevnes.

Miskolc har ellers flere interessante kunstmuseer å vise fram – i tillegg til at scenekunst har vært et hovedsatsningsområde i byen. Musikkpalasset (Zenepalota) er en hjørnestein i byens kulturliv. Det er en monumental bygning som både inneholder et berømt musikkinstitutt og en stor konsertsal. Ellers holder Miskolc Nasjonalteater til i en klassisistisk bygning fra rundt 1850 – mens det berømte dukketeatret Csodamalom befinner seg i en eldre teaterbygning i sentrum.

Nærmeste større flyplass er Kosice International Airport, som ligger 70 km nordøst for Miskolc.

Norsk bokmål