Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Miskolc

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Miskolc inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Miskolc miniguide

Leiebil Miskolc
Bilutleie Miskolc

Miskolc ligger nordøst i Ungarn og er – med ca. 180.000 innbyggere – landets tredje største by. Miskolc er dessuten administrativt sentrum i distriktet Borsod-Abaúj-Zempléu – og er kjent i historiske kilder siden 1100-tallet. Miskolc fikk bystatus i 1365.

Miskolc har en vakker bykjerne, der den eldste bygningen er de protestantiske Avasi-kirken fra 1200-tallet i gotisk stil. Også de gresk-ortodokse Treenighetskirken (fra slutten av 1700-tallet) er et besøk verdt, særlig fordi den huser et eget liturgisk museum, der det ene rommet er fylt av spennende ikon-kunst. Dessuten må den romersk-katolske barokk-kirken Mindszent Templom (også fra slutten av 1700-tallet nevnes.

Miskolc har ellers flere interessante kunstmuseer å vise fram – i tillegg til at scenekunst har vært et hovedsatsningsområde i byen. Musikkpalasset (Zenepalota) er en hjørnestein i byens kulturliv. Det er en monumental bygning som både inneholder et berømt musikkinstitutt og en stor konsertsal. Ellers holder Miskolc Nasjonalteater til i en klassisistisk bygning fra rundt 1850 – mens det berømte dukketeatret Csodamalom befinner seg i en eldre teaterbygning i sentrum.

Nærmeste større flyplass er Kosice International Airport, som ligger 70 km nordøst for Miskolc.