Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Punta Del Este

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Punta Del Este inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Punta Del Este miniguide

Leiebil Punta Del Este
Bilutleie Punta Del Este

Punta del Este – populært kalt Sør-Amerikas Saint Tropez – er en eksklusiv, liten ferieby med i underkant av 10.000 innbyggere, som ligger helt sør i Uruguay. Sentrum er konsentrert på ei halvøy som stikker ut i Atlanterhavet, helt ytterst ved munningen av Rio de la Plata. Avstanden vestover til hovedstaden Montevideo er 140 km.

Når ferieturistene fra hele verden inntar byen i sommermånedene, øker folketallet til rundt 150.000. Blant attraksjonene de kan oppleve, er Casapueblo – det fantastiske hus-komplekset til kunstneren Carlos Páez Vilaró. Andre severdigheter er det 45 meter høye, sentralt plasserte fyrtårnet – samt den idylliske øya Gorriti utenfor byen.

Det som nok likevel lokker de aller fleste turistene til Punta del Este, er de fantastiske badestrendene man kan finne her. De omringer – nær sagt – byen på alle kanter. De mest populære områdene i strandsonen er Montoya Beach, Bikini Beach og Manantiales Beach. Også La Barra må nevnes, der det er særlig tilrettelagt for windsurfing og fisking.

Nærmeste internasjonale flyplass er den travle Capitán Corbeta Carlos A. Curbelo Internasjonale Flyplass, som ligger 19 km nordvest for Punta del Este.