Leiebil Uruguay

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Uruguay

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Uruguay inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Uruguay miniguide

Leiebil Uruguay
Bilutleie Uruguay

Uruguay ligger i n sørlige delen av Sør-Amerika og har 3,5 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Brasil i nord, og Argentina i øst. Uruguay har dessuten kystgrense mot Atlanterhavet.

Uruguay har stort sett småkupert lavland, med gressletter (pampas) og savanner. Høyeste topp i landet ligger 540 m.o.h. Uruguay har subtropisk klima – med mildt og fuktig vær hele året. Kaldeste måned er juli, og varmeste måned er januar.

Hovedstaden Montevideo ligger sørvest i landet – på nordsiden av elvemunningen Rio de la Plata. Den har 1,5 millioner innbyggere, og er landets største by og viktigste havneby. Den er også landets økonomiske, administrative og kulturelle sentrum.

Andre større byer i Uruguay er Salto, Ciudad de la Costa, Paysandú og Las Piedras.

Badebyen Punta del Este, som ligger 140 km øst for Montevideo, har naturskjønne badestrender langs Atlanterhavet – og stor turisttrafikk. Her finnes flotte hotellanlegg, restauranter, shoppingmuligheter og et variert utelivstilbud. Stedet kalles også Sør-Amerikas «St. Tropez».

Hovedflyplassen i Uruguay er Carrasco Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km nordøst for hovedstaden Montevideo.

Oppdag den beste måten å utforsk Uruguay på. Lei en bil gjennom oss som inkluderer fri kilometer og alle nødvendige forsikringer.