Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Aspen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Aspen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Aspen miniguide

Leiebil Aspen

Bilutleie Aspen

Aspen ligger i fylket Pitkin County, i delstaten Colorado, og har omlag 6000 innbyggere. Byen ligger 1800 m.o.h. ved Rocky Mountains, og er kjent for å være en av USA’s mest populære vintersportssteder. Aspen er omgitt av fjell og villmarksområder på tre sider: Red Mountain i nord, Smuggler Mountain i øst og Aspen Mountain i sør. Det er fire skisentre i området – der alle har skiheiser og flotte løyper. Man kan også benytte seg av stedet ski- og snowboard-skole, for dem som ønsker det.

Aspen var en gruveby i 1880-årene, og her ble verdens største sølvklump funnet – på hele 935 kg.

Turisme er byens viktigste næringsvei, og mange kjendiser ferierer her. I sentrum finner man  eksklusive butikker med kjente merkenavn som Ralph Lauren, Dior m.fl. Byen er også kjent for sine flotte hoteller, gode restauranter og sitt yrende uteliv.

Aspen Art Museum er en av turistattraksjonene i byen, med utstilling av moderne internasjonal samtidskunst. Musikkfestivalen Aspen Music Festival arrangeres hver sommer – og har stor oppslutning.

Sommerstid kan man spasere i den vakre naturen, eller benytte seg av aktiviteter som hesteriding, elverafting, fiske eller være med på kajakk-turer.

Aspen/Pitkin County Airport ligger ca. 5 km vest for sentrum.