Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Austin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Austin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Austin miniguide

Leiebil Austin
Bilutleie Austin

Austin ligger litt sør i den sentrale delen av USA, og er hovedstad i delstaten Texas. Byen hører inn under fylket Travis County, og har 758.000 innbyggere (2009). Storbyområdet har imidlertid over 1 million innbyggere.

Austin ble grunnlagt i 1835, og ligger ved Coloradoelva. Byen har et svært kjent universitet –  med ca. 50.000 studenter. Austin er kjent for sitt yrende natteliv med mange utesteder, og med sine utallige konsertscener.

Bybildet er preget av både lave bygninger og skyskrapere, og The Austonian er den høyeste, med sine 208 meter over bakken. I sentrum finnes butikker og kjøpesentre, restauranter, museer og kunstgallerier. Byen har flere innsjøer bl.a. Lady Bird Lake, Lake Austin og Lake Walter E. Long.

En av byens eldste turistattraksjoner er Mount Bonnell (også kjent som Covert Park) – en høyde på 238 meter som ligger nordvest for sentrum. Etter å ha klatret opp de 100 trappetrinnene i stein, har man en fantastisk panoramautsikt over byen og Lake Austin. En observasjonsplattform finnes også på toppen.

Austin er også kjent for den årlige og populære musikkfestivalen «South By Southwest» – med kjente artister og platebransjefolk.

Byens flyplass, Austin-Bergstrom Internasjonale Flyplass ligger 8 km sørøst for sentum.