Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Baltimore

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Baltimore inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Baltimore miniguide

Leiebil Baltimore

Bilutleie Baltimore

Baltimore er en av USAs viktigste havnebyer, og ligger i nordøstre del av landet ved Atlanterhavskysten. Baltimore er den største byen i delstaten Maryland – med 640.000 innbyggere i selve bykjernen. Storbyområdet har omlag 2,7 mill. innbyggere.

Baltimore har mange attraksjoner og severdigheter, og «Inner Harbour» i sentrum er det mest besøkte området i byen. Her finner man «Harbourplace & The Gallery» – byens fremste shoppingsted med restauranter, uteliv og underholdning.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Baltimore Cathedral fra 1800-tallet, Fort McHenry – festningen fra 1776, Baltimore Museum of Art – med verk av bl.a. Matisse, Picasso og Van Gogh, Maryland Science Center – et vitenskapssenter med interaktive utstillinger og Planetarium, dyreparken Maryland Zoo samt  byens store akvarium med delfinshow.

Observasjonsdekket «Top of The World» er også en av byens mest attraktive besøksmål. Dette ligger i 27. etg. i World Trade Center, og herfra har man 360 graders panoramautsikt over byen.

Nærmeste flyplass er Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, som ligger 12,6 km sør for sentrum.

Norsk bokmål