Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Baltimore

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Baltimore inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Baltimore miniguide

Leiebil Baltimore
Bilutleie Baltimore

Baltimore er en av USAs viktigste havnebyer, og ligger i nordøstre del av landet ved Atlanterhavskysten. Baltimore er den største byen i delstaten Maryland – med 640.000 innbyggere i selve bykjernen. Storbyområdet har omlag 2,7 mill. innbyggere.

Baltimore har mange attraksjoner og severdigheter, og «Inner Harbour» i sentrum er det mest besøkte området i byen. Her finner man «Harbourplace & The Gallery» – byens fremste shoppingsted med restauranter, uteliv og underholdning.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Baltimore Cathedral fra 1800-tallet, Fort McHenry – festningen fra 1776, Baltimore Museum of Art – med verk av bl.a. Matisse, Picasso og Van Gogh, Maryland Science Center – et vitenskapssenter med interaktive utstillinger og Planetarium, dyreparken Maryland Zoo samt  byens store akvarium med delfinshow.

Observasjonsdekket «Top of The World» er også en av byens mest attraktive besøksmål. Dette ligger i 27. etg. i World Trade Center, og herfra har man 360 graders panoramautsikt over byen.

Nærmeste flyplass er Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport, som ligger 12,6 km sør for sentrum.